Coaches

Mirjam Cremer, docent

Ik ben getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes. Sinds oktober 2013 werk ik als zelfstandig geboortefotograaf en hoop ik in 2021 mijn 400 ste geboortes mogen vastleggen.

In 2013 was ik de eerste geboortefotograaf gevestigd in Zuid-Limburg en heb ik mogen meewerken aan de bekendheid van dit vak in Nederland. In 2015 heb ik met een aantal zeer gewaardeerde
collega’s geboortefotografen.com mogen oprichten waar ik zeven jaar bestuurslid ben geweest. Inmiddels is de beroepsvereniging nog verder geprofessionaliseerd tot DuPho Geboortefotografen.com en hebben wij het bestuur overgedragen. Als Landelijk aanspreekpunt voor de ziekenhuizen ben ik nog altijd nauw betrokken bij de fantastische vereniging. 
 
Naast alle mooie aspecten van dit vak en de enorme waardering die je van ouders krijgt is het ook een zwaar vak. Je ziet alle soorten bevallingen en soms maak je mee hoe fragiel en kwetsbaar een leven is. 
Zie je naast heel veel momenten van geluk ook intens verdriet. Je staat 24/7 op wacht en jij kiest voor dit vak maar je partner, kinderen en omgeving niet. Hoe ga je om met medisch personeel, welke emotie breng je zelf mee naar een bevalling.  Dit komt allemaal aan bod tijdens de opleiding.
 
Ik kijk er naar uit persoonlijk kennis met je te mogen maken en samen te gaan werken. 
 
Mirjam


Evelien Koote, docent

Ik ben Evelien Koote, echtgenote en moeder van prachtige meiden! Wonend in het Land van Maas & Waal, tussen de fruitboomgaarden in het plaatsje Heerewaarden. Dol op mijn gezin, mijn 2 hondjes en de liefde, Cappuccino met veel melk, lekker wandelen in de natuur, bloemen, natafelen, vriendinnen, fotografie, een lekker warm huis en ‘zo nu en dan’ sporten!

In 2012 ben ik afgestudeerd als professioneel vakfotograaf, met als specialisatie fashion fotografie. Bij toeval kreeg ik een pas geboren baby voor de lens, dit raakte mij enorm. Ik ben me gaan inlezen en gaan ontwikkelen. In 2016 werd ik gevraagd voor een geboorte, ik heb hier niet lang over nagedacht. Emotie’s in de breedste zin van het woord. Wederom ging het roer om. Naast de newborn fotografie ben ik me gaan specialiseren in geboortefotografie en heb ik me aangesloten bij de professionele beroepsvereniging geboortefotografen.com. Waar ik coördinator van ben.

Er zijn veel workshops, maar een opleiding voor de allround newborn & geboortefotograaf is er nog niet. Dat is de reden dat Mirjam en ik onze krachten willen bundelen. Dit heeft maanden aan voorbereiding gekost en inmiddels hebben we een super leerzame opleiding op de rit.

Ik kijk er heel erg naar uit je te ontmoeten en met jou op zoek te gaan naar jouw talent als newborn- geboortefotograaf.

Evelien