Opleiding newborn fotograaf en geboortefotograaf

Opleiding newborn fotograaf en geboortefotograaf

Vanaf 3 september 2018 hebben we onze deuren geopend voor de opleiding Newborn fotograaf en geboortefotograaf .

Met gepaste trots hebben wij een uniek concept in de Nederlandse Fotografie gelanceerd.
Love & Little fotografie & Pure Life Geboortefotografie hebben hun krachten gebundeld met de opening van Childbirth Photoacademy. Nederlands eerste Academy die een leergang van 12 maanden aan intensieve training biedt, om alle vaardigen te leren die je nodig hebt als Geboorte & Newborn fotograaf.

Is het jouw droom werkzaam te zijn als Geboorte- & Newbornfotograaf? Vind je het lastig waar je moet beginnen of hoe je je verder kunt ontwikkelen als Geboorte- of Newbornfotograaf? Graag laten wij jouw kennis maken met dit mooie vak en begeleiden we je om vanuit je hart dit werk te kunnen doen. Twee opleiding gecombineerd in een unieke leergang van 12 maanden intensieve begeleiding.

Wil jij door ervaren Geboorte & Newbornfotografen ook opgeleid worden door grote namen zoals:

Childbirth Photoacademy combineert al deze wensen in één unieke leergang.

Een leergang met 2 opleidingsdisciplines. Bekijk gerust de onderstaande video en ontdek alvast 2 hele unieke aspecten van deze opleiding. Daarnaast biedt de academy nog enkele losse modules. Inmiddels gaan we starten met de 4e groep, er zijn nog een paar unieke plaatsen beschikbaar. Je kunt je >>> aanmelden <<< via de website. Deze week gaan de uitnodigingen voor de intake gesprekken de deur uit. Met de opleiding starten we in maart 2021.

Video: Krosmedia

Mirjam Cremer & Evelien Koote