Visie & beleid

THERE IS MORE HAPPINESS IN GIVING THAN THERE IS IN RECEIVING

Om je werk als geboorte- en Newbornfotograaf succesvol te kunnen doen is werken vanuit je hart essentieel. Om te kunnen werken vanuit je hart is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent in je werk, een team om je heen hebt waar je op kunt terugvallen en een goede basisopleiding hebt. Binnen de Childbirth Photoacademy delen we onze passie en kennis met jou. In de afgelopen jaren hebben wij beide mogen ervaren hoe mooi het is collega’s te zien groeien in dit vak. Met deze Academy bieden wij jou als (aankomend) newborn- & geboortefotograaf een netwerk en een veilige plek om dit vak te mogen leren en uit te oefenen.

De Academy staat voor teamwork, laagdrempeligheid, professionaliteit, puurheid en werken vanuit je eigen kracht.

Na het afronden van de leergang ben je technisch klaar om in dit vak aan de slag te gaan, heb je een ruime portfolio met meerdere newborn reportages. Tijdens de opleiding ga je gedurende de 12 maanden minimaal drie geboortes vastleggen middels een stage en bouwt ook hiermee aan je portfolio. Heb je kennis kunnen maken met een groot deel van ons netwerk van fotografen, grafisch vormgevers, medisch personeel en perscontacten. Ook ben je voorbereid om je onderneming AVG Proof te hebben.

Graag verwelkomen wij jou als nieuwe collega in ons vak. Omdat geven gelukkiger maakt dan ontvangen. De leergang sluiten we af met een feestelijke avond moment waarbij jij jouw certificaat ontvangt (na het succesvol doorlopen van de opleiding, het behalen van examenopdrachten en een positieve beoordeling van je portfolio).

Love & Little fotografie - newborn geboortefotografie