Ervaringsverhalen

In januari 2019 ben ik gestart met de opleiding aan de Childbirth Photoacademy. Inmiddels is het alweer een tijd geleden en dat voelt als heel jammer. Het eerste half jaar is voorbij gevlogen. De lesdagen zijn altijd te kort. En elke maand reis ik moe, voldaan en vol nieuwe ideeën terug naar huis.

Elke lesdag is er een nieuw thema waar we aan werken. Dat kan alles rondom je workflow zijn maar ook privacy wetgeving of het ontwikkelen van je eigen stijl. Natuurlijk zijn de workshop dagen het allerleukst! We krijgen workshops van verschillende (internationale) beroemde fotografen. En oefenen met onze eigen coaches met fotograferen met natuurlijk licht en newborn poses.

Voor mij paste deze opleiding goed omdat je de kennis die je meekrijgt op alle gebieden van fotografie kan toepassen. Mirjam en Evelien volgen jou in je eigen tempo. En weten dit stapsgewijs naar een hoger niveau te tillen. De veiligheid in de groep zorgt voor mogelijkheden in groei en ontwikkeling. En voor mij daarnaast ook in het ontstaan van nieuwe vriendschappen!

Dus mocht je twijfelen? Gewoon niet doen! Begin aan dit super toffe avontuur en ontwikkel jezelf als fotograaf en persoon.

Childbirth Photoacademy review